Antwerp Diamonds FC maakt zich op voor 2024-2025. Elk seizoen groeien, is en blijft de ambitie. Om dat te kunnen waarmaken, moeten we onze werking elk jaar versterken. En voor volgend seizoen hebben we Lieselotte Thys die ons team komt versterken. Zij gaat als manager de dagelijkse werking en de groei sturen. Let’s go!

Seizoen nummer 2 zit erop. Antwerp Diamonds FC heeft een stevige basis neergezet en betekent steeds meer voor het Antwerpse meisjesvoetbal. Om zowel sportief als extra-sportief nieuwe stappen te kunnen zetten en de professionalisering voort te zetten, verwelkomen we met veel enthousiasme Lieselotte. Zij engageert zich vanaf volgend seizoen deeltijds voor de ploeg van ’t stad voor schitterende meisjes.


Lieselotte Thys gelooft als geen ander in de kracht van sport.  ‘Ploegsport is voor mij het mooiste wat er is. Winnen of verliezen, dat doe je samen. En dat samenzijn leidt tot zo veel meer: vrienden voor het leven, een netwerk om op te bouwen, een plekje om te zijn. Mijn doel is om de club te ondersteunen op het extra-sportieve vlak, zowel in de organisatie als in de uitbouw van een (h)echte Diamonds Culture. Hoe die er gaat uit zien, dat gaat ook van despeelsters en de entourage afhangen. Dat ze hecht, warm, dapper, ambitieus, een tikkeltje rebels en vol girlpower zit, daar ben ik al vanaf mijn eerste ontmoeting met de club zeker van.’  Klinkt een strijdvaardige Lieselotte die er mee moet voor zorgen dat onze missie en waarden overeind blijven.Naast engagement en goesting, halen we met Lieselotte ook ervaring en kennis binnen.Nadat de Kempense haar master politieke wetenschappen behaalde heeft ze zich privé en professioneel altijd ingezet voor sport en gelijke kansen. Vorig jaar begon ze haar eigen sports marketing bureau Sportsfulness op. -My “why” is to help build up organizations and people who are made to feel small.-  staat te lezen op de LinkedIn pagina van Lieselotte. Dan weet je meteen waarom ze zich van meet af aan aangetrokken voelde door Antwerp Diamonds FC.

‘De wereld veranderen via sport? Count me in! Antwerp Diamonds FC is uniek én vooruitstrevend in haar visie op meisjes in het voetbal, in de stad en in de bredere samenleving. Ik wil mee dat steentje in de rivier kunnen verleggen waardoor meisjes – en iedereen er rond –  volledig, zonder complexen, zichzelf kunnen zijn en schitteren. Er is alvast een stevige basis uitgebouwd en ik ben getriggerd door de ambitie van de club. Dat ik de kans krijg om dit verhaal mee te schrijven, maakt me heel blij.’

Lieselotte zal het algemene beleid mee vormgeven. Dat de club de laatste maanden nieuwe trainers heeft aangetrokken en nu zowel op sportief als op extra-sportief vlak extra krachten aanneemt, getuigt niet alleen van ambitie. Het bewijst ook dat de bestuurders een groeiplan en middelen hebben waarmee ze doordacht omgaan.’


Welkom Lieselotte! Dat we ons gaan amuseren…

Categories: Nieuws

0 Comments

Een reactie achterlaten

Avatar placeholder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *